Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για την εταιρία μας

Η Φιλοσοφία μας

Η iWebs είναι μία δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής.
Έχοντας μεγάλη εμπειρία, σάς προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Ακολουθούμε τις νέες τάσεις της αγοράς, ενημερωνόμαστε και εξελισσομάστε διαρκώς για να παρέχουμε σύγχρονες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και αυτό ακριβώς έχουμε σαν αρχή στην υλοποίηση των projects μας.
Σύγχρονη δομή & εντυπωσιακό design, αλλά ταυτόχρονα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον για τους χρήστες και τους διαχειριστές.
Δημιουργούμε την ηλεκτρονική σας παρουσία με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδειχθεί η μοναδικότητά σας.

Σκεπτόμενοι πάντοτε τις ανάγκες των πελατών μας, προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για την υλοποίηση του καλύτερου αποτελέσματος. Δεν μένουμε όμως εκεί. Σας κατευθύνουμε πλήρως ώστε να μπορέσετε να εξοικειωθείτε και να τροποποιείτε οι ίδιοι την ιστοσελίδα ή το e-shop σας. Αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Πιο συγκεκριμένα ειδικευόμαστε στην κατασκευή e-shop, website και blog πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα ανάλογα με την φύση της επιχείρησης, τους στόχους και το κοινό που απευθύνεται.

Η ανάπτυξη λογισμικού είναι κάτι που το γνωρίζουμε πολύ καλά και μας αρέσει πολύ να υλοποιούμε για εσάς αξιόπιστα προγράμματα που θα σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ή Ηosting ή Web Hosting αναφέρονται στη στέγαση των ηλεκτρονικών σας επιχείρησεων από εμάς. Εξασφαλίζουμε έτσι τη υψηλή ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων και την ασφάλεια στο χώρο του διαδικτύου.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

Ανάλογα με τις ανάγκες σας υλοποιούμε την ιδέα σας!

More Details

Basic

Η κατασκευή ιστοσελίδας τύπου Single Page αποτελεί την ιδανική λύση για σένα που ψάχνεις ένα γρήγορο και συνοπτικό τρόπο να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ή την επιχείρησή σου online.

Pro

Με την κατασκευή ενός πολυσέλιδου Website εξασφαλίζεις μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο. Mπορείς να περιγράψεις αναλυτικά τις δραστηριότητές σου, προβάλλοντας και ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά.

E-Shop

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, που σου επιτρέπει να προβάλλεις και να πουλήσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ή και του κόσμου.

B2B E-shop

Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

News Site

Παροχές Διαφήμισης

Αναλαμβάνουμε να σας διαφημίσουμε στις δημοφιλής πλατφόρμες Socials

Εμείς με την εμπειρία μας θα δημιουργήσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμείτε.

Google Ads

Διαφημιστείτε στην μηχανή αναζήτησης της Google.

Facebook

Διαφημιστείτε στο Facebook.

Instagram

Διαφημιστείτε στο Instagram

Youtube

Διαφημιστείτε στο Youtube